Vivelde Velgen beschikt over een speciale computergestuurde CNC-Draaibank die is ontwikkeld om beschadigde velgen weer als nieuw te maken.

Waar wij goed in zijn.

Steeds meer auto’s worden tegenwoordig geleverd met afgedraaide velgen (de gepolijste velgen) deze velgen zijn normaal gesproken niet eenvoudig te repareren. De enige oplossing om beschadigde gepolijste velgen te repareren is opnieuw afdraaien.


Hoe gaat dit in zijn werk?

Wij monteren de beschadigde velg in onze machine en gaan met de machine een software maken van de velg. In deze software verwerken wij de contouren (draai lijnen) van de velg. Als de software is gemaakt gaan wij deze optimaliseren aan de hand van de schade op de velg en kan het draaien beginnen.

Tijdens de reparatie gaan onze specialisten de velg volledig afdraaien en bijsturen op 0,001mm nauwkeurig. Wij draaien altijd de velg volledig af, dit om onbalans in de velg te voorkomen.

Na het afdraaien van de velg brengen wij een blanke poedercoat laklaag aan. Deze laklaag kan zowel mat als hoogglans zijn.

 

Proces

Je neemt contact met ons op, wij reageren zo snel mogelijk en we maken direct een afspraak.

Wij beginnen zo snel mogelijk aan je opdracht met onze speciale apparatuur.

Je wordt gebeld en we plannen een ophaal afspraak. Wil je de velgen direct op je/nieuwe banden hebben? Doen we dat meteen!